JULEGAVER BYTTES TIL 15/1

Kontakt os:  30 62 88 57

Email: info@smykkedillen.dk

   


Station Ure fra Arne Jacobsen


Arne Jacobsen Station Ur 40 mm 53412-2010

Arne Jacobsen Station Ur 40 mm 53412-2010

Armbåndsur fra Arne Jacobsens Station-serie med 20 mm bred mat sort meshlænke.Urskiven har en større..

2.290,00 DKK Eks. moms: 1.832,00 DKK

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?

Arne Jacobsen Station Ur 40 mm 53412-2030

Nyhed
Arne Jacobsen Station Ur 40 mm 53412-2030

Station ur fra Arne Jacobsen skabt i rustfrit stål med sort lænke.Uret har hærdet dobbelt konveks M2..

2.390,00 DKK Eks. moms: 1.912,00 DKK

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?

Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Arne Jacobsen - Station ure

Arne Jacobsen er et uberørt, verdenskendt, dansk design. Det unikke og nyskabende ved Arne Jacobsen design har i mange årtier vakt opsigt verden over. 

Stilen er ren og konceptet er unikt. Med et ur fra Arne Jacobsen, får du design der er skabt af dansk elite på verdensplan, og produceret af det solide og æstetiske firma, Rosendahl. Med serien Station kan du nu bære tiden på dit håndled, i et tidløst, evig-smukt design. 

Der er ingen der mestrer det visuelle, som Arne Jacobsen har formået at gøre. Hvis du søger et sofistikeret og stilfuldt armbåndsur, så finder du hos Smykkedillen alle de smukke udvalg fra Arne Jacobsen Station ure


Arne Jacobsen - en magisk designer på verdensplan

Arne Jacobsens nyskabende ideer og design, skabte for mange år siden stor opmærksomhed - overalt. Og, den magi der fortryllede verden over, mærkes stadig den dag i dag. 

Som en af de mest prominente designere i verden er Arne Jacobsen kendt for sine utallige, modernistiske bygninger. Han blev hurtigt en succesfuld og efterspurgt arkitekt tidligt i sin karriere. Her tegnede han blandt andet Danmarks Nationalbank, Århus Rådhus, SAS hotellet, og utallige andre store byggeprojekter. 

Arne Jacobsens design geni stoppede dog ikke ved arkitektur. I et ønske om at skabe en større helhed for sine byggeprojekter, skabte den danske designer ofte det interiør og exteriør der hørte til en bygning. Det er uhørt, selv den dag i dag, at en designer mestrer så mange lag i sit virke. Arne Jacobsen er unik, på alle måder. 

I dag er Arne Jacobsen derfor også et stort navn uden for arkitekturens verden; blandt andet inden for områder som møbeldesign og interiør. Det er få, der ikke kender til de klassiske stole Svanen, Ægget, Myren og Syveren. At Arne Jacobsen var yderst iderig, stilren, nyskabende og funktionel i at skabe nye visioner inden for utallige brancher forbliver et faktum. 


Arne Jacobsen - en visionær for elegance i tidløse ure

Arne Jacobsen tegnede på et tidspunkt i sin arkitekt karriere et større hus for H.J. Hansen, hvor han også designede det ur der hørte til husets facade. Dette var tilbage i 1939 og uret blev præsenteret ved Charlottenborgs prestigefyldte Forårsudstilling. Det var det første ur tegnet ved Arne Jacobsens hånd og tænkt ud fra hans kreativitet. 

De unikke Arne Jacobsen urskiver er i dag blevet genskabt i troskab over for den danske designers egne visioner og originale tegninger. 

Sammen med Rosendahl, er det nu muligt at finde den magiske og tidløse Arne Jacobsen urskive i form af et elegant armbåndsur. Smykkedillen bærer stolt udvalget fra Station serien og du kan se de smukke Arne Jacobsen ure her på vores webside.

  

Station serien fra Arne Jacobsen - når tiden er for evigt

Det er ganske få i verden, der opnår at skabe anerkendelse og opmærksomhed som Arne Jacobsen gør med sine banebrydende ideer. Hvis du ønsker et ur i verdensklasse, skabt fra hånden af en klassisk mester, så kan du her hos Smykkedillen finde et ur, du i sandhed kan forelske dig i. 

Vores udvalg inkluderer blandt andet Arne Jacobsen Station ur 40 mm med en smuk, hvid urskive, en mat stål meshlænke og børstet krans. Uret er vandtæt og har et delikat og elegant design. Eller, Arne Jacobsen Station ur 40 mm med en dyb navy blå læderrem, urkasse af massivt rustfrit stål og en smuk, hvid urskive med klare sorte tal ikoner. 

Du kan se alle de smukke Arne Jacobsen design på vores webside her hos Smykkedillen, for at vælge netop den ikoniske stil der visuelt rammer dig. Et ur fra Arne Jacobsen går aldrig af mode. Det er evigt design, der på magisk vis følger med tiden. 

Hos Smykkedillen er vi glade for at kunne tilbyde dig denne magi fra mesteren selv.


Trustpilot