Certina

Ur-firmaet Certina kan se tilbage på over 125 år med stolte ur-traditioner. Faktisk blev Certinas ur-fabrik grundlagt helt tilbage i år 1888 i Schweiz; landet, der er kendt for at fremstille de fineste og mest pålidelige urværk, der findes.

Certina er kendt for deres stærke og robuste ure, og i 1959 opfandt producenten “Double Security –...

Certina

Ur-firmaet Certina kan se tilbage på over 125 år med stolte ur-traditioner. Faktisk blev Certinas ur-fabrik grundlagt helt tilbage i år 1888 i Schweiz; landet, der er kendt for at fremstille de fineste og mest pålidelige urværk, der findes.

Certina er kendt for deres stærke og robuste ure, og i 1959 opfandt producenten “Double Security – (DS)-konceptet”, som de i dag anvender i samtlige Certina ure. Alle ure fra mærket er derfor vandtætte, modstandsdygtige over for stød og beklædt med det meget modstandsdygtige safirglas.

Certina ure findes både med quarts-urværk og med mekanisk urværk, og alle virksomhedens produkter kendes på den høje kvalitet. Har du derfor brug for et robust og pålideligt armbåndsur pakket ind i et lækkert design, så er et Certina ur det oplagte valg.

Find både dame- og herreure fra Certina her hos SmykkeDillen.

Mere

Certina

2 varer

Underkategorier

Dameure

Her på siden ses vores udvalg af Certina dameure, der er et oplagt valg til kvinden, som forventer en høj kvalitet samt funktionalitet af sit armbåndsur.

Ur-producenten Certina har en meget lang historik bag sig, og med den følger også erfaring og ’knowhow’ når det gælder om at skabe både herre- og dameure i flere forskellige design.

Virksomheden har især gjort sig bemærket ved at indføre ’Double Security’-konceptet, der yder effektiv beskyttelse mod vand og stød. Alle Certina dameure, som ses her på denne side, er bygget op omkring DS-teknologien. Det gør dameure fra Certina til et rigtig godt valg for kvinder, der ønsker – og forventer – et ur, som kan holde til lidt af hvert. Blandt andet sikrer Double Security vandtætte ure, som i nogle tilfælde tåler helt op til 20 bar eller 200 meter.

Gå på opdagelse i SmykkeDillens samlede udvalg af Certina dameure lige her.

Herreure

Certina herreure holder til lidt af hvert, og producenten bag urene er kendt for at være leveringsdygtig i stærke, pålidelige og robuste produkter af en høj kvalitet. Falder valget på et herreur fra Certina, er man sikret et solidt armbåndsur fuld af funktioner, som tilmed er pakket ind i et lækkert design.

Certina, der fremstiller armbåndsure til både kvinder og mænd, har sin oprindelse i Schweiz. Virksomheden anses for at være et af de mest anerkendte ur-mærker på markedet, og blev for alvor synonym med kvalitet og funktionalitet da man i 1959 introducerede DS-teknologien.

DS står for ’Double Security’ og omfatter en serie af ure, der er ekstra modstandsdygtige overfor både vand og stød. Teknologien findes blandt andet i de Certina herreure, der ses her på siden.

Gå gerne på opdagelse i vores udvalg af Certina herreure, og bliv i samme anledning inspireret til den oplagte gaveidé til manden, der har alt.

0 Anmeldelse(r)
DKK 2.550,00 Inden DKK 3.000,00 -15%

Certina dame ur med lys skive, rosaguld viser og hvid læderrem, safirglas. Ø:38mm.

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.436,50 Inden DKK 1.690,00 -15%

Calvin Klein City herre ur i et lækkert klassisk design - Dia. 43mm.- Hærdet mineral glas. - Vandbeskyttelse 30 meter- Swiis made quartz urværk- Stål lænke- Lys skive 

Viser 1 - 2 af 2