Kontakt os:  30 62 88 57

Email: info@smykkedillen.dk

   


Garmin MARQ


Garmin MARQ Expedition

-15%
Garmin MARQ Expedition

Garmin MARQ Expedition uret er til dig der elsker outdoor og eventyr. Dette moderne luksus-toolwatch..

12.324,15 DKK 14.499,00 DKK Eks. moms: 9.859,32 DKK

Garmin MARQ Athlete

-15%
Garmin MARQ Athlete

Garmin MARQ Athlete er uret der dækker alle dine ønsker til det perfekte træningsur.MARQ Athlete er ..

10.624,15 DKK 12.499,00 DKK Eks. moms: 8.499,32 DKK

Garmin MARQ Captain

-15%
Garmin MARQ Captain

Garmin MARQ Captain er skabt med passion for vandet med helt særlige marine- og smartwatch-funktione..

12.749,15 DKK 14.999,00 DKK Eks. moms: 10.199,32 DKK

Garmin MARQ Aviator

-15%
Garmin MARQ Aviator

Garmin MARQ Aviator er skabt i flyvningens ånd. Det moderne luksustoolwatch guider dig hvorend livet..

13.599,15 DKK 15.999,00 DKK Eks. moms: 10.879,32 DKK

Garmin MARQ Commander

-15%
Garmin MARQ Commander

Garmin MARQ Commander uret er udviklet med militæret i fokus og indeholder en masse forskellige mili..

13.599,15 DKK 15.999,00 DKK Eks. moms: 10.879,32 DKK

Garmin MARQ Driver

-15%
Garmin MARQ Driver

Garmin MARQ Driver uret er til dig der elsker fart og racerløb.Urets mange funktioner bringer det op..

16.999,15 DKK 19.999,00 DKK Eks. moms: 13.599,32 DKK

Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)

Specialiceret smartwatch 

Garmin MARQ er en serie af ure, som er delt ind under: Garmin MARQ Athlete, Garmin MARQ Aviator, Garmin MARQ Captain, Garmin MARQ Driver og Garmin MARQ Expedition. Som navnene antyder, så har hver enkelt ur, sit helt eget fokusområde, hvilket også afspejler sig i urenes funktionalitet, design og æstetik. Hos Smykkedillen forhandler vi alle ure fra Garmin MARQ-serien. Garmin MARQ Athlete er f.eks. udviklet specielt til dig, som vil skille sig ud fra andre motionister. Ingen andre tilsvarende, moderne aktivitetsure har samme muligheder, når det kommer til smartwatchfunktioner. Dette indebærer, hurtig visning af restitutionstid og VO2 max-skalere på urkransen samt meget andet. 

Fællesnævneren, for alle Garmin MARQ-ure, er, at de er kompatible med Garmin Connect appen samt Garmin Pay. Med Garmin Connect appen kan du holde styr på en masse data vedrørende din kondition og træning. Derudover kan man kontinuerligt følge kroppens udvikling. MARQ-serien er i dag blevet manges foretrukne Garmin ur.

Få et banebrydende ur med Garmin MARQ  

Et ur fra Garmin MARQ er ikke bare et ur: Det er en hel livsstil. Hvert enkelt ur fra Garmin MARQ-serien er nøje kvalitetskontrolleret, og de er udviklet af Garmins egne ingeniører. Under kontrollen bliver urene påført diverse test; herunder vand-, varme- og stødtest. Derudover bliver de enkelte ure fra Garmin MARQ udsat for diverse slidprøver. Resultatet er ikke til at tage fejl af: Man får nogle yderst slidstærke ure med en driftsikkerhed og præcision, som er andre konkurrerende ure overlegne. 

 

Rent designmæssigt er urene fra Garmin MARQ også i en særklasse for sig. Uanset om man vælger: Garmin Athlete, Garmin Expedition, Garmin Captain, Garmin Aviator eller Garmin Driver så er hvert enkelt serie ur unikt designet, hvilket er med til at understrege ejerens passion for en bestemt hobby eller et bestemt arbejde. Der er brugt eksklusive materialer som safir, italienske vacchettalæder, titanium, keramik, jacquardrævet nylon og meget andet.  

Køb Garmin MARQ hos Smykkedillen 

Her hos Smykkedillen finder du alle 5 slags ure fra Garmin MARQ. Et af vores mest populære ure i serien er Garmin MARQ Expedition. Som navnet antyder, så er dette ur skræddersyet til dig, som elsker at vandre, bestige bjerge og generelt udforske naturen. Garmin MARQ Expedition indeholder en masse banebrydende funktioner, som er meget nyttige at have på sig, når man skal op i de højere luftlag. Den holder bl.a. øje med det aktuelle iltniveau, ligesom den tjekker om iltmætningsniveauet i blodet er godt. Ydermere indeholder den flere satellitnavigationssystemer, hvor almindelig GPS ikke er tilstrækkeligt, hvis man kontinuerligt skal have de præcise koordinater for ens position. Det er især meget behjælpeligt, når man er mere ufremkommelige steder. Garmin MARQ Expedition har selvfølgelig også diverse aktivitetstrackere.

 

Et andet populært ur fra MARQ-serien er Garmin MARQ Captain. Dette smartwatch er til dig, som elsker at opholde sig på havet, eller hvis du generelt bare har maritime fornemmelser. Dette ur har kapsejladstimer, ligesom man effektivt kan overvåge vindretningen og hastigheden. Ligesom med alle de andre Garmin MARQ-ure, så har Garmin MARQ Captain også diverse smart-connectede funktioner. 

 

Se vores udvalg af alle Garmin MARQ-ure her hos Smykkedillen.


Trustpilot