VI MATCHER LAVESTE NETPRIS I DANMARK • Fri fragt ved køb over 500 kr.

Garmin Vivomove ure


Garmin Vivomove Style 010-02240-01

-15%
Garmin Vivomove Style 010-02240-01

Garmin Vivomove Style ur med mosgrøn gummirem og sølvtonet urkasse i aluminium.Urets diameter er 42 ..

2.039,15 DKK 2.399,00 DKK Eks. moms: 1.631,32 DKK

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?

Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

  

Eksklusivt hybrid-smartwatch med aktivitetstracking

 

Garmin Vivomove HR Premium er en anden populær serie fra Garmin. I modsætning til Garmins andre aktivitetsure, så ligner Garmin Vivomove HR Premium til forveksling et almindeligt analogt armbåndsur. Men bagved den umiddelbare analoge skive befinder der sig en touchscreen, som bevæger sig dynamisk, når man er i bevægelse. Garmin Vivomove Premium har desuden indbygget pulsteknologi som gør, at den konstant måler ens generelle stressniveau. Derudover registrerer den, hvor mange kalorier du forbrænder, og hvor mange skridt du tager i løbet af dagen. En anden god feature er, at man kan skifte musiknummer direkte fra Garmin Vivomove HR-uret. Alt i alt er der tale om et stilrent og elegant ur, som både kan bruges ved finere lejligheder, ligesom den er uundværlig ved sportsaktiviteter. Garmin Vivomove HR er desuden et af de foretrukne Garmin ure til kvinder. Smykkedillen forhandler Garmin Vivomove HR Premium i 4 forskellige designs med forskellige skiver og rammer. 

 

Kom i form med et stilfuldt Garmin Vivomove HR Premium ur 

 

Garmin Vivomove HR Premium er et ur, som hverken går på kompromis med design eller funktionalitet. Man får det allerbedste fra både den digitale og analoge verden, og det er også en af grundene til, at Garmin Vivomove HR er blevet så populært. Den innovative og smarte touchscreen kommer frem, når man i en relativ hurtig bevægelse vender håndleddet for at se, hvad klokken er. En anden smart feature er, at urets analoge visere flytter sig, når man benytter sig af touchscreenen. Når man er færdig med at interagere med skærmen, flytter viserne sig så tilbage til den helt korrekte tid. Disse features er med til at give uret karakter. 

 

Garmin Vivomove HR Premiums indbyggede pulsteknologi gør, at uret konstant holder øje med din puls. Således er uret også meget nyttigt i forbindelse med træning, eller i andre situationer hvor man skal holde øje med sin puls. Garmin Vivomove HR tæller også dine skridt, antal forbrændte kalorier og overvåger din søvn. Generelt er der tale om et dynamisk og stilrent ur, som du selvfølgelig også kan koble til din smartphone. 

 

Garmin Vivomove HR rose gold er også en af vores mest populære ure til kvinder fra Garmin Vivomove-serien. Uret er rosa guldtonet - og ligesom med de andre Garmin Vivomove ure - så har urene genopladelige li-ion batterier. Der er tale om et Premium hybrid smartwatch dameur, som indeholder alle de velkendte specifikationer som: stressregistrering, søvnovervågning, skridttæller, WIFI, Bluetooth og meget andet.    

 

Køb Garmin Vivomove hos Smykkedillen 

Her hos Smykkedillen forhandler vi som sagt 4 forskellige slags Garmin Vivomove HR Premium ure. De har alle teknologien til fælles, men design, urskive og remme er forskellige. Med Garmin Connect kan du ovenikøbet synkronisere alle dine aktiviteter og lagre dine resultater. Garmin Connect er gratis, og man kan udfordre andre med Garmin ure, ligesom man nemt kan dele sine resultater på de sociale medier. Husk at downloade Garmin Connect Mobile, hvis du skal benytte dig af Garmin Connect.

 

Se vores brede udvalg af Garmin Vivomove HR Premium ure her på siden. 


Trustpilot