GEORG JENSEN 

Georg Jensen blev grundlagt i 1904 og har været kendt lige siden for sin unikke håndværksmæssige kvalitet og tidløse æstetiske design. Georg Jensen producerer både smykker, ure og smukke ting til hjemmet.

Smykkerne fra Georg Jensen et kendt i hele verden og den enkle og elegante stil er populær hos både unge og ældre. Smykkerne fra...

GEORG JENSEN 

Georg Jensen blev grundlagt i 1904 og har været kendt lige siden for sin unikke håndværksmæssige kvalitet og tidløse æstetiske design. Georg Jensen producerer både smykker, ure og smukke ting til hjemmet.

Smykkerne fra Georg Jensen et kendt i hele verden og den enkle og elegante stil er populær hos både unge og ældre. Smykkerne fra Georg Jensen kan både være rå og feminine, men fælles for alle smykkerne er elegancen.

Georg Jensen har altid været kendt for deres lækre sølv produkter, men har fået stor succes med deres elegante smykker i 18 kt guld. Serier som Fusion har fået stor ros og er blevet en populær guld serie i hele verden. Serien Daisy fra Georg Jensen bæres af Dronningen. Daisy serien har eksisteret i årtier og et i dag blevet et af Georg Jensens varemærker.

Her hos SmykkeDillen finder du blandt andre også serierne Aurora, Moonlight Grapes og Moonlight Blossom, Nocturne og Savannah. Fælles for alle Georg Jensen serier er det tidløse og elegante design. Alle serier byder både på ringe, halskæder, øreringe og armbånd. Gå på opdagelse i det store udvalg af Georg Jensen smykker her på siden.

Mere

GEORG JENSEN  

612 varer

Underkategorier

Alliance

Det står lysende klart for os, at de klassiske smykkedesign fra den store trendskaber Georg Jensen har en central plads i vores sortiment her hos SmykkeDillen. De rene linjer, det demokratiske og funktionelle design og den åbenlyse kvalitet, som alle smykker lige fra øreringe i guld og sølv til ringe og vedhæng udstråler, går rent ind hos vores stilbevidste kunder.

Designlinjen Alliance er et klart eksempel på det kæmpemæssige talent, som alle designere hos Georg Jensen besidder. De geometriske mønstre er præget af en labyrintisk uendelighed, hvor alle cirkler bare fortsætter og drager blikket hos den, der får øje på dit smukke, nye smykke. Ligesom linjen Fusion har Alliance allerede taget verden med storm. Nogle mener, at disse design også leder tankerne hen på romerske armsmykker og endda keltisk inspiration med de cirkulære bevægelser, der smyger sig om armen, halsen eller fingrene på den kvinde, der bærer smykket. Tag en tur rundt i sortimentet og bliv draget af skønheden fra denne smukke kollektion.

Aria

Georg Jensens smykkedesigns hører til nogle af de mest elskede smykker både herhjemme og i udlandet. Med rette. For du finder en stor variation og gennemgående meget høj kvalitet i ringe, øreringe og andre smykker i denne virksomheds mange kollektioner gennem de over 100 år, Georg Jensen har været fremme. I kollektionen Aria er det sølvets rene og skære udtryk, der er i centrum. Der er barrer i sølv i en elegant halskæde, dråber af sølv i øreringe, geometriske former i sølv i de smarte ringe. SmykkeDillen har taget rigtig mange af kollektionens varer hjem, fordi det simpelthen var så svært at vælge noget fra. Så husk, at der også er en side 2 her i Aria, for der venter dig endnu flere yndigheder på næste side.

Aurora

Hvis de store følelser skal i spil, skal der diamanter til. Uanset om du vil markere en stor og festlig begivenhed, en ganske særlig eksamen eller afslutning eller måske dit livs kærlighed, så er diamantbesatte smykker en effektiv og meget smuk måde at sige ”WOW” på. Georg Jensen, den danske smykke-gigant siden 1904, har sin helt egen, diskrete måde at give dette ”WOW” udtryk. Hverken for meget eller for lidt, men lige tilpas. De klare brillanter i Aurora-kollektionen lyner og skinner, og de runde former skaber som blomster et poetisk udtryk rundt om stenens klarhed.

En ring fra Aurora vil gøre modtageren af din gave lykkelig, for du kan i denne kollektion finde både guld, hvidgulv og sølv og dermed lige det helt rigtige uanset smag og stil. Brillant er en særlig slibning af en diamant, som er kendetegnet af mange facetter, som får stenen til at lyse klarere og smukkere op. Se selv herunder.

Daisy

Den danske nationalblomst er en marguerit. Denne smukke og vellidte staude står i mange haver rundt om i landet, og det har den gjort i generationer. For mange år siden skabte Georg Jensen en smykkekollektion af både en ring, øreringe og vedhæng efter inspiration af denne dejlige blomst, som sidenhen er blevet en af de allerstørste salgs- og designsucceser overalt i verden. Den popularitet kommer sig dels af den helt unikke skønhed, og dels af, at den forbindes med kongehuset. Da Prinsesse Margrethe blev født i 1940 modtog hun som gave en ganske særlig udgave af Daisy for at fejre fødslen af den lille pige, der sidenhen blev Dronning af Danmark.

Kollektionen er primært i sølv og guld samt emalje og passer til både arbejdstøjet og pænt brug – du kan med andre ord tage et Daisy-smykke med dig overalt og når som helst. Prøv selv at se fx den smukke marguerit halskæde med 1,2 eller 3 blomster – er den ikke bare noget helt specielt?

Dew Drop

I kollektionen Dew Drop er det retro-udtrykket, der er i centrum. Her forenes det bedste fra ’50ernes enkle og samtidig solide udtryk med funktionalisme og futuristisk enkelhed. Det er de flotte øreringe og halskæder med udskiftelige vedhæng, der udgør de centrale varer i kollektionen, og her er virkelig tale om stjerner på Georg Jensens design-himmel. Denne kollektion udspringer af den originale kollektion fra 1955 og er designet i af stjernen Vivianna Torun Bülow-Hübe, som også er kvinden bag mange andre af Georg Jensens succes-kollektioner.

Når du alligevel er inde og kigge på Georg Jensens ikoniske Infinity øreringe eller den klassiske smykkeserie Moonlight, så er det et must at kaste et omhyggeligt blik på Dew Drops stilistisk rene smykker, som er klart inspireret af vikingetidens foretrukne materialer sølv og semi-ædelsten.

Forget-me-knot

Lange, slanke tråde af det pureste 18 karat guld og sterlingsølv, som på finurlig og poetisk vis smyger sig rundt om dig og derefter om sig selv, så selve lukningen af smykket er en knude i sin egen ret. Det er det enkle og helt geniale koncept bag serien Forget-Me-Knot, som den danske ekspert indenfor smykkedesign Georg Jensen sendte på markedet i 1971. Det var banebrydende designtænkning dengang, og det holder absolut stadig i dag, hvor netop knuder er super moderne og virkelig vil få folk til at lægge mærke til dit nye smykke. Navnet spiller på dobbeltbetydningen af ”knot”, som udtales ligesom ”not”, hvor det første betyder ”knude”, det sidste ”ikke”. Resultatet bliver en leg med ord, hvor selve designet kommer til at betyde, at smykket og den, der bærer det, er uforglemmelig. Det kan vi kun være enige i her hos SmykkeDillen.

Fusion

Nogle gange opdager vi her hos SmykkeDillen et helt genialt designkoncept. Virkelig noget unikt, som vi ikke har set før. Somme tider er det hos smykkegiganterne ude i verden, og sommetider er det lige her i Danmark hos en dansk guldsmed, at der virkelig kommer en kollektion på banen, der bare slår benene væk under os – og under vore kræsne kunder.

Kollektionen Fusion fra Georg Jensen er en af de helt exceptionelle kollektioner. Den er er skabt i virkelig eksklusive materialer som brillanter, diamanter, sorte diamanter, guld, hvidguld, rosaguld og en lang række af farvede og utroligt klare safirer, som lyner og blinker fra de luksuriøse ringe, armringe, halskæder og armbånd. Men en ting er de meget skønne materialer. Det helt fantastiske ved Fusion er, som navnet antyder, at ringene består af flere dele, som kan sættes sammen som et puslespil. Du læste rigtigt, et puslespil. Som med brikker, så passer de forskellige enkelte dele ind i hinanden med buede takker, så du kan selv sammensætte dit smykke, så det passer lige til dig.

Hearts

Indenfor smykkedesign er ikoner og symbolik meget effektive redskaber til at udtrykke følelser. Den kendte trio med et kors, et anker og et hjerte symboliserer fx som bekendt tro, håb og kærlighed. Med symboler i et smykke kan du sige mere med et smykke end med ord.

Georg Jensens kunstneriske talent og store evne til at finde de største talenter indenfor design har ført til skabelsen af kollektionen Hearts of Georg Jensen, hvor hjertet er en central del af designet. Der slås ring om betydningen af kvalitet og poesi i denne kollektion, hvor alle smykkerne er så bedårende, at man for sit indre blik kan se portrættet af en smuk kvinde med et Hearts of Georg Jensen smykke på i en billedramme. En ring eller et vedhæng fra denne indtagende kollektion vil gøre enhver kvinde lykkelig, for den blide, feminine skønhed i designet står klart for enhver.

Infinity

Symbolikken i de utroligt smukke smykker fra Georg Jensens kollektion Infinity er helt klar – alle smykkerne består af lange, ubrudte linjer og leder tankerne hen på uendelighed. Det matematiske tegn for uendelighed er et vandret 8-tal, og dette symbol går igen i mange af seriens øreringe, armbånd, manchetknapper og andre smykker. Det er i Infinity, du finder den perfekte ring til den særlige lejlighed og en halskæde, der vil gøre enhver kvindes hals ekstra sensuel og uimodståelig. I al uendelighed varer kærligheden dog længst – og det viser denne kollektion med stor skønhed og designmæssig overlegenhed.

Georg Jensen står altid for høj kvalitet og udtryksfuldhed, så du kan med ro i sindet klikke dig rundt i både denne og andre kollektioner og finde lige det, du mangler til en gave eller måske bare til dig selv.

Love Knot

Sæt dig godt tilrette i stolen og se nu nøje efter. For her vil SmykkeDillen præsentere dig for en smykkekollektion, der med meget enkle midler og rene materialer vil demonstrere udtrykket ”jo mindre, jo bedre” for dig, så du ikke behøver at lede efter dit nye yndlingssmykke mere. Det er lige her, i kollektionen Love Knot. Her slanger en enkel og sensuel linje af det fineste sterlingsølv sig rundt om din finger eller arm og samles på midten af en knude – eller et knob, som det rettelig er. En ”knot” på engelsk. Smykkerne prydes altså af en kærlighedsknude, der symboliserer, at kærlighed kan skabe bånd som intet andet i verden. En ring eller armring fra Love Knot serien vil klart udtrykke kærlighed og troskab på en elegant måde uden stort rabalder og fanfarer. Perfekt til dig, der gerne vil udtrykke dig klart med få, men kraftfulde virkemidler. Det enkle design betyder også, at smykkerne passer til alle outfits og alle anledninger – kig selv herunder og mærk shoppelysten melde sig.

Magic

Smykkedesignere lægger mange overvejelser bag deres valg af ædelmetaller, når en ny smykkekollektion skal finde vej til de kræsne kunder. Hos Georg Jensen har man over 100 års erfaring i, hvad der virker hos kunderne, for de har sat utallige kollektioner i handlen og sejret sig frem verden over med smukke armbånd, vedhæng og andre smykker i mange forskellige ædle metaller alt afhængig af tidens mode.

Her hos SmykkeDillen har vores kunder ofte deres helt egen smag og vil gerne have lidt at vælge imellem. Derfor har vi taget en alsidig kollektion ind. Må vi præsentere Magic, hvor du finder din nye ring, armbånd, halskæde eller dit nye vedhæng i mange forskellige ædle metaller. Der findes mange forskellige måder at legere sølv, guld og kobber på, som giver smykket en særlig karakter. Hvidgulv, rødguld, sølv, guld og platin er alle forskellige smykkemetaller, som enten er i ren form eller legeringer. Alle smykker i Magic er af uforlignelig kvalitet, og designet er tidløst og elegant som altid hos Georg Jensen.

Marcia

Den ypperlige guldsmed Vivianna Torun Bülow-Hübe har skabt den ene succesfulde smykkekollektion for Georg Jensen efter den anden i de over 30 år, hun har været hos den danske designvirksomhed. En af de smukkeste er opkaldt efter hendes egen datter, Marcia. Denne kollektions udtryk er inspireret af Viviannas egen kærlighedsring med bugtende dale og svungne cirkler, og den er virkelig ladet med den uendelige kraft, som kun ægte kærlighed har. Med de flydende former og rene linjer er effekten næsten hypnotisk, for man stirrer og stirrer og finder hele tiden nogle nye detaljer, et nyt genskin eller en særlig klarhed i serien Marcia. En ring, en armring, en halskæde eller andre smykker kan sige mere og have en langt mere effektfuld virkning end 1000 ord. Både nu, før og i al evighed.

Möbius

I 1968 introduceredes Möbius, en banebrydende, moderne smykkekollektion i sølv fra Georg Jensen. Inspirationen er fra matematikkens verden, hvor en möbius er en geometrisk form med en overflade og en kant, og det er denne flydende og fascinerende form, der går igen i kollektionens ringe, armringe og andre smykker. Da den er skabt i sterlingsølv, som har et næsten magisk flydende udtryk, bliver smykkerne alle bragt til live på forunderlig vis og opfordrer til refleksion og sindsro. Designeren Vivianna Torun Bülow-Hübe fik virkelig en genial idé, da hun skabte Möbius, og serien er et klart eksempel på helt klassisk Georg Jensen design med sin kombination af skønhed og filosofi, kant og klasse. Et smykke til den kræsne, kvalitetsbevidste kunde, som kun vil have det bedste af det bedste i sit smykkeskrin.

Moonlight Blossom

Smykkekollektionen Moonlight Blossom fra den danske designgigant Georg Jensen er til dig, der er ude efter drama, intensitet, dragende skønhed og vintagedesign. Du finder både øreringe, halskæde, broche, armbånd og lige præcis den ring, du ønsker dig her hos SmykkeDillen; og vi elsker bare denne kollektion for sine unikke kvaliteter. Den smukke kombination af sterlingsølv i ypperligste kvalitet og smukke sten indfattet i finurlige snirkler og former gør bare noget helt særligt for den kvinde, der skal bære smykkerne.

Månesten besidder et særligt klart lys og er af den grund blevet anvendt til særlig feminine smykker i mange hundrede år. Stenen har efter sigende en særlig feminin og berolige energi. Onyx, den anden sten, som anvendes i Moonlight Blossom kollektionen, er en form for kvarts, som på grund af sin dunkle skønhed har været højt værdsat siden oldtiden. Gå på opdagelse i det dragende univers af smukke smykker herunder.

Moonlight Grapes

Smykkeserien Moonlight Grapes er helt unik. Som navnet fortæller, så kommer inspirationen fra drueklasens geometriske facon. Men som altid hos Georg Jensen, så tænker designerne og guldsmedene videre end det, der falder lige først for. Også i denne kollektion bringer den oprindelige inspirationskilde mange andre effekter og udtryk med sig, og her er det selve druen, det dråbeformede, der går igen i den store kollektion. For der er mange smykker i Moonlilght Grapes. Uanset om du er på jagt efter en armring, en ring, manchetknapper, vedhæng, halskæde, øreringe eller en broche, så er denne serie det perfekte sted at lede. Smykkerne er skabt i flere forskellige ædelmetaller som guld og sterlingsølv, med både diamanter, onyx og perler, så der er virkelig noget at vælge mellem.

Neva

Neva er en smuk og meget enkel kollektion fra Georg Jensen, som byder på alt fra yndige, gyldne armbånd og lige den rigtige ring til en ualmindelig elegant halskæde, som du bare må eje til dit næste outfit. Neva som navn har både gælliske, latinske og indiske rødder og betyder hvid sne – det forstår man, når man ser de fine, hvide ferskvandsperler og lysende, klare brillantslebne diamanter, der anvendes i denne kollektion.

Ferskvandperler er et fascinerende resultat af samarbejdet mellem menneske og natur. Sandkorn anbringes i muslinger, som derefter nedsænket i havvand og lever der i 2-5 år. Her skaber muslingen de yndige perler, hvoraf ikke to er ens. De får forskellige farver og prægninger alt efter den enkelte musling, og disse unikke kvaliteter bringes frem i al sin pragt i smykkerne fra Neva.

Peak

Når de ferme guld- og sølvsmede hos den danske design-succes Georg Jensen skaber smykker, så bliver de ofte inspirerede af den skandinaviske natur. Dette er netop tilfældet med kollektionen Peak. Skabt helt i sterlingsølv med trekantede former leder smykkerne herunder tanken hen på klipper, tinder, bjerge og klitter. Naturens kompromisløshed går igen i disse smykker. Der er de vestjyske klitter, der med sine skarpe kanter er det designmæssige ophav til de rene og samtidig elegante linjer i Peak. Her er tale om udtryksfulde smykker med stor æstetisk værdi, hvor man nemt kan se de forrevne klitter ved Vesterhavet for sig. Du kan tage armbånd, øreringe og halskæder fra Georg Jensens Peak serie på både til dag- og aftenbrug, da netop det skarpe, æstetiske udtryk og det helt rene sølv passer til alt i din garderobe.

Runa

Dramatiske sten som tigerøje, malakit og sort jade præger designet i kollektionen Runa fra det danske designikon Georg Jensen. Siden begyndelsen i 1904 har alle kollektioner herfra haft en særlig karakteristisk energi, som virkelig også kommer frem i denne kollektions flotte halsringe, vedhæng og øreringe. Runa er opkaldt efter den svenske designer Vivianna Torün Bülow-Hübe, som er den dygtige kunstner bag de dragende og elegante smykker. Designerens inspiration er fra mytologien, hvilket man straks kan fornemme i de rene linjer og det klare udtryk i smykkerne. Man kan sagtens forestille sig disse øreringe og halsringe indgå i hedenske ritualer - og de er et musthave til alle kvinder med sans for og hang til dramatik i aftenens mørkere kroge. Med kombinationen af ædelmetal og ædelsten vil de også løfte en hvid skorte og jeans op over hverdagens trummerum, og lukker du stiletterne ud af skabet, vil verden ligge for dine fødder med disse eksklusive smykker.

Savannah

Serien Savannah er fra 2006 og brændte klart igennem med det samme. Den store succes skyldes utvivlsomt kombinationen af de prinsesse-værdige ædelsten og den fine måde, stenene indgår i et elegant parløb med selve den ring, ørering, halskæde eller armring, stenen pryder. Der er eventyr og romantik i Savannah – bare ædelstenenes navne er som taget ud af den persiske nats fortryllende univers. Blå topas, ametyst, citrin og bjergkrystal; alle smukke og meget udtryksfulde ædelsten, som har stor symbolsk betydning og altid har haft det i alle de historiske epoker, disse ædelsten har været anvendt til smykker. Du kan kombinere disse smykker med både stiletter og sneakers, for det enkle og luksuriøse ved netop denne kollektion bringer det bedste frem i både dit outfit, dine øjne og din dag.

Sphere

Der findes enorme mængder af fantastiske smykker derude i verden, og SmykkeDillen har den ære at være sat i verden for at have et udvalg af de allersmukkeste lige her i netbutikken. Du kan roligt sætte dig til rette og dykke ned i Georg Jensens ekstraordinære kollektioner, for her finder du den yndigste ring, det lækreste armbånd, det smukkeste vedhæng, den mest klædelige armring, samt både øreringe og halskæder. Alle i den bedste kvalitet både med hensyn til design og forarbejdning. I kollektionen Sphere ledes tanken hen på cirklen, sfæren – uendeligheden, gentagelsen, det rytmiske i livet og samtidig det mystiske og uopnåelige i det astronomiske univers. Faktisk ligner de smukke perler i smykkerne et øje, der med stor intensitet skuer ud i verden ligesom de gamle egypteres øje-symbol. Det er typisk for Georg Jensen, at der anvendes velkendt symbolik på geniale og innovative måder, og Sphere er ingen undtagelse.

Smithy Cuffs

Der er nye designs, som virkelig tager dig med storm – dem finder du masser af her hos SmykkeDillen. Og så er der dem, der er nye og som virker som nye de næste 100 år. Som altid vil have den tillokkende ”WOW”-effekt.

De bragende smukke armringe Smithy Cuffs i sterlingsølv er af så eksklusivt design, så fermt håndværk, at du aldrig vil blive træt af at gå med det. Det passer til alt, på alle tider af døgnet. Det er lavet i hånden af de dygtigste guldsmede, som har sørget for at afrunde kanten til en blød bue indeni armringen. Derfor kan du have det på i dagevis, og vi gætter på, at du kun en sjælden gang i mellem tager det af. Designeren bag hedder Regitze Overgaard og er en af de mest succesrige designere hos Georg Jensen. Smithy Cuffs er med det enkle og elegante udtryk et klart eksempel på, hvordan et smykke af høj kvalitet kan blive som din nye, bedste ven.

Sunflower

Solsikken er et af naturens store opvisninger i utrolig kraft og skønhed. Den charmerende blomst skyder sig både 2 og 3 meter op i luften fra et lille, bitte frø på nogle få måneder, og den har gennem tiden været yndlingsobjekt for rigtig mange kendte kunstnere. Tag bare hollandske Vincent van Goghs velkendte blå og gule malerier af solsikker, som i mange år er blevet gengivet på alt fra postkort til vægtæpper. Også hos Georg Jensen lever fascinationen af solsikken. I 2015 kom smykkeserien Sunflower på gaden som et ekstra spor til den klassiske Daisy-kollektion, der i mange årtier har tryllebundet hele verden. Sunflower er en hyldest til livsglæde, grokraft og sanselighed. Med det ydmyge sølv og de charmerende blomster vil den bringe glæde og livskraft, varme og lykke ind i alle liv. En ring, en halskæde, et armbånd eller øreringe med en solsikke – kan det være smukkere?

Torun

Georg Jensen har med stor succes sendt smykker på markedet siden begyndelsen af det forrige århundrede. Utallige fantastiske designere og guld- og sølvsmede har gennem disse mange år været i stald hos designvirksomheden og har skabt smykker med ikonisk status, som sælges verden over den dag i dag. En af de mest succesrige designere hos Georg Jensen er Vivianna Torun Bülow-Hübe, som bl.a. har skabt den utrolig smukke kollektion Torun. Her finder du den helt rigtige ring, uanset om du er til diamanter eller mere til rent guld, hvidguld, roseguld eller måske sterlingsølv. Her er også det yndigste armbånd eller armring, der med slående skønhed kan gå til både dag- og aftenoutfits. Med små detaljer og omhyggelig forarbejdning står den høje kvalitet tydeligt frem i Torun, som Georg Jensens topdesigner har skabt i eget navn og således slået sin store betydning for smykkedesign verden over fast på den smukkeste vis.

Vivianna Archive

En kvindes arme er på tværs af verdens kulturer sensuelle og erotiske, udtryksfulde og elegante. Verden over har kvinder i hele menneskehedens historie udsmykket armene med smykker af forskellige materialer. I 1970’erne skabte guldsmeden Vivianna Torün Bülow-Hübe for Georg Jensen en meget poetisk og symbolladet kollektion af armringe i sølv, som virkelig tilføjer noget ganske særligt til enhver lejlighed og enhver kvinde. De organiske former og de enkle ædelsten smyger sig om armen. Med inspiration fra åkander besidder disse smykker både et skulpturelt udtryk og en enkelhed, som drager øjet hos enhver. Vivianna Archive er en hyldest til alt det, der skabes i og af naturen, af kvinden – og til kvinden. Både hende, der fortjener noget ekstra og hende, der har alt. Et klassisk, men overraskende smykke i utrolig høj design- og håndværksmæssig kvalitet. Se selv herunder og bliv draget.

Living

Med serier som Kobra, Koppel, Cobra, Legacy og mange andre har den danske designvirksomhed Georg Jensen betaget både danske og udenlandske forbrugere og designmesser i over 100 år. Deres design har stor variation, og samtidig står hver kollektion ud som noget ganske særligt. Det, der binder kollektionen sammen og adskiller den fra andre, er på en gang umærkeligt og fuldstændigt klart. En linje, en perle, en særlig barre eller kurve. Både en vase, en kande, et fad, bestik eller et ur har særlige karakteristika, men bindes også sammen af fællestræk. Design fra Georg Jensen Living serier er altid noget særligt at have i sit hjem, så det er det oplagte valg til gaver. Særligt i de tilfælde, hvor du måske ikke er helt sikkert på modtagerens stil, eller hvor der er tale om firmagaver såsom julepynt, er Living lige sagen. For den tårnhøje kvalitet og det enkle og funktionelle design appellerer til alle.

Georg Jensen Ure

Et ur er jo ikke bare en tidsmåler. Et ur er en identitet, et statement. Det er en af de mest betydningsfulde og kostbare accessories overhovedet, og der er virkelig mange krav at stille til produktet. Skal det være med guldkant? Visere? Dato? Diamanter langs kanten? Læder- eller metalrem? Et smykke-ur, dameur, bordur, vægur eller maskulint herreur? Et elegant Vivianna eller et stolt Koppel?

Georg Jensen ure kan det hele. Her finder du alle varianter og i uforlignelig kvalitet. Her i denne kategori har vi samlet alle de bedste kollektioner, specielt udvalgt til dig af os her hos SmykkeDillen. Vi ved gennem vores nære kontakt med vores kunder, hvordan valget af ure er et af de mest afgørende valg, uanset om der er tale om en gave til dig selv eller til en ganske særlig person i dit liv. Når du kigger udvalget herunder igennem, finder du det helt rigtige. Komfortabelt og nemt lige her hos SmykkeDillen.

Vægure, vækkeure og...

Leder du efter stilrene, elegante og funktionelle vægure? Så se nærmere på de fine eksemplarer på både dansk, traditionsrigt design og kompromisløs holdning til kvalitet for alle pengene, som du finder her på siden.

Den store, danske designvirksomhed Georg Jensen har i over 100 år bidraget med utallige kollektioner, som i dag præger væggene, armene, fingrene og husfacaderne overalt i verden. Udover smykker, har Georg Jensen også sendt flere flotte kollektioner og måleinstrumenter på markedet med både et termometer, et barometer og ure i det velkendte, elegante design til priser, hvor alle vore kunder kan være med.

Vægure i kollektionen Koppel ses herunder i fx 22 cm størrelsen i kobber. Den fås også i mindre eller større størrelser og i andre materialer. Du finder helt sikkert lige det, du leder efter, for SmykkeDillen har naturligvis udvalgt de bedste og flotteste eksemplarer på vægure, vi kunne finde.

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.750,00

Georg Jensen Daisy armbånd  Varenummer: 3530912Materialer: Forgyldt sølv, hvid emaljeMål: 18,5 cm lang, 11 mm margueritterDesignår: 2010

0 Anmeldelse(r)
DKK 995,00

Georg Jensen Daisy ørestikkere  Varenummer: 3539207Materialer: Forgyldt, hvid emaljeMål: 11 mm Daisy

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.999,00

Georg Jensen Koppel vægur  Varenummer: 3587457Materialer: Malet rustfrit stål, kobber, ABSMål: Ø: 220 mm B: 60 mmDesignår: 1978Lanceringsår: 2014

0 Anmeldelse(r)
DKK 9.975,00

Georg Jensen Aurora ringVarenummer: 3572720Materialer: 18 kt. guld med brillantslebne diamanter, i alt 0,25-0,26 ct.Lanceringsår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 3.500,00

Georg Jensen Dew Drop vedhæng  Varenummer: 3536398Materialer: Sterlingsølv, brillantslebne diamanter, i alt 0,07 ctMål: L: 63 mm. Dråbe: 22,5 x 15 mmLanceringsår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.400,00

Georg Jensen Peak øreringe  Varenummer: 3539241Materialer: sterlingsølv, mat finishMål: 13 mm

0 Anmeldelse(r)
DKK 12.500,00

Georg Jensen Vivianna ur  Varenummer: 3575610_0Designår: 1969

0 Anmeldelse(r)
DKK 6.500,00

Georg Jensen Koppel ur  Varenummer: 3575700Designår: 1978Lanceringsår: 2014

0 Anmeldelse(r)
DKK 7.000,00

Georg Jensen Koppel ur  Varenummer: 3575710Lanceringsår: 2014

0 Anmeldelse(r)
DKK 15.000,00

Georg Jensen Concave ur  Varenummer: 3575572Lanceringsår: 2014

0 Anmeldelse(r)
DKK 649,00

Georg Jensen Legacy skål med låg, H: 95mm. W: 160mm. D: 112mm. stål.

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.975,00

Georg Jensen Torun ring   Varenummer: 3560660Materialer: Sterlingsølv, 18 kt. guldMål: B: 4 mmLanceringsår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 2.500,00

Georg Jensen Aria ring  Varenummer: 3560700Materialer: Sterlingsølv, sort onyxMål: 20 x 24 mmLanceringsår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 3.300,00

Georg Jensen Vivianna Archive armring  Varenummer: 3531351Materialer: Sterlingsølv, sort onyxMål: S: 145 mm M: 150 mm L: 155 mmDesignår: 1974Lanceringsår: 2016

0 Anmeldelse(r)
DKK 2.500,00

Georg Jensen Marcia øreringe 3539343  Varenummer: 3539343Materialer: SterlingsølvMål: Ø: 16 mm B: 10 mmDesignår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 2.250,00

Georg Jensen Love Knot armringVarenummer: 10003036 Materialer: Sterlingsølv Mål: S: 14.5 mmM: 15.5 mmL: 17 mm Designår: 1970

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.900,00

Georg Jensen Continuity øreringe  Varenummer: 3539223Materialer: sterlingsølv

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.600,00

Georg Jensen Moonlight Blossom øreringe  Varenummer: 3539243Materialer: sterlingsølv, sort onyxMål: 10 mmDesignår: 1904

0 Anmeldelse(r)
DKK 35.000,00

Georg Jensen Runa halsring  Varenummer: 3512333Materialer: 18 kt. guldMål: Omkreds: S/M - 40 cm M/L - 42 cmLanceringsår: 2016

0 Anmeldelse(r)
DKK 3.500,00

Georg Jensen Smithy Cuffs armring  Varenummer: 3531281Materialer: SterlingsølvMål: S: 57 x 45 mm M: 62 x 48 mm L: 66 x 50 mm Bredde: 26,5 mm Størrelsesguide: S: 150 mm M: 160 mm L: 170 mmDesignår: 2013

0 Anmeldelse(r)
DKK 5.975,00

Georg Jensen Fusion øreringe   Varenummer: 3519771 Materialer: 18 kt rød, hvid og rosaguld

0 Anmeldelse(r)
DKK 2.350,00

Georg Jensen 74C manchetknapper  Varenummer: 3533659Mål: 17mm x 19mm

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.599,00

Georg Jensen Manhattan bakkeVarenummer: 3586080Materialer: Blankt rustfrit stålMål: H: 28 mm B: 400 mm D: 300 mmLanceringsår: 2017

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.499,00

Georg Jensen Bernadotte fadVarenummer: 3586154Materialer: Blankt rustfrit stålMål: Ø: 280 mm H: 85 mmLanceringsår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 449,00

Georg Jensen Legacy billedrammeVarenummer: 3586956Materialer: blankpoleret rustfrit stål, mørkegrå plastMål: Billedområde: 10 x 15 cm Hele rammen: 15 x 20 cmDesignår: 2013

0 Anmeldelse(r)
DKK 749,00

Georg Jensen Bloom bakkeVarenummer: 3586779Materialer: Blankt rustfrit stålMål: H: 21 mm, B: 178 mm, D: 150 mmLanceringsår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.599,00

Georg Jensen Urkiola bakkeVarenummer: 3586066Materialer: Blankt rustfrit stålMål: Ø: 373 mm H: 55 mmLanceringsår: 2016

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.199,00

Georg Jensen Cobra fad Varenummer: 3586625Materialer: blankt rustfrit stålMål: Ø 380 mm x H 77 mm

0 Anmeldelse(r)
DKK 259,00

Georg Jensen Helena nøgleringVarenummer: 3584880 Materialer: blankt rustfrit stål Mål: L 75 mm Designår: 2012

0 Anmeldelse(r)
DKK 2.999,00

Georg Jensen Indulgence ChampagnekølerVarenummer: 3586293 Materialer: Blankt rustfrit stål Mål: L: 607 mm x B: 230 mm x H: 220 mm Designår: 2013

0 Anmeldelse(r)
DKK 6.975,00

Georg Jensen Magic Øreringe Varenummer: 10009514Materialer: 18 kt. guld, diamanter i alt 0,12 ct.Mål: Ø: 8 mmDesignår: 2001

0 Anmeldelse(r)
DKK 849,00

Georg Jensen Ilse lyseholder - Messing Varenummer: 3586897Materialer: MessingMål: H: 34 mm. B: 125 mm. L: 170 mm.Lauceringsår: 2012

0 Anmeldelse(r)
DKK 995,00

Offspring ring i sterlingsølv fra Georg Jensen.Mål: Størrelsen på ringene kan ikke ændres. En ring dækker to størrelser.Forårsnyhed 2018

0 Anmeldelse(r)
DKK 9.975,00

Georg Jensen Savannah ring lille i 18 kt. guld med diamantpavé.Diamanterne er i 0,11 ct.Lanceret i 2018

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.750,00

Georg Jensen Daisy armbånd  Varenummer: 3530911Materialer: Rhodineret sterlingsølv, hvid emaljeMål: 18,5 cm lang, 11 mm margueritterDesignår: 2010

0 Anmeldelse(r)
DKK 9.975,00

Georg Jensen Aurora ringVarenummer: 3572740Materialer: 18 kt. hvidguld med brillantslebne diamanter, i alt 0,25-0,26 ct.Lanceringsår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 3.975,00

Georg Jensen Dew Drop vedhæng  Varenummer: 3536395Materialer: Sterlingsølv, bjergkrystal, brillantslebne diamanter, i alt 0,07 ctMål: L: 63 mm. Dråbe 22,5 x 15 mmLanceringsår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.750,00

Georg Jensen Alliance øreringe  Varenummer: 3537789Materialer: SterlingsølvMål: 38 mm

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.975,00

Georg Jensen Möbius øreringe  Varenummer: 3539024Materialer: sterlingsølvMål: 14,5 mmDesignår: 1968

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.500,00

Georg Jensen Sphere øreringe 3539248 Varenummer: 3539248Materialer: Sort onyx, sterlingsølv, matpoleretMål: 31 mmDesignår: 2010

0 Anmeldelse(r)
DKK 16.500,00

Georg Jensen Vivianna ur  Varenummer: 3575620_0Designår: 2006

0 Anmeldelse(r)
DKK 13.000,00

Georg Jensen Vivianna ur  Varenummer: 3575625_0Designår: 1969

0 Anmeldelse(r)
DKK 6.500,00

Georg Jensen Koppel ur  Varenummer: 3575701Designår: 1978Lanceringsår: 2014

0 Anmeldelse(r)
DKK 7.000,00

Georg Jensen Koppel ur  Varenummer: 3575711Lanceringsår: 2014

0 Anmeldelse(r)
DKK 15.000,00

Georg Jensen Concave ur  Varenummer: 3575573Lanceringsår: 2014

0 Anmeldelse(r)
DKK 549,00

Georg Jensen flag, H: 390mm. Ø: 120mm. stål.

0 Anmeldelse(r)
DKK 3.275,00

Georg Jensen Torun ring  Varenummer: 3560680Materialer: Sterlingsølv, pavéfattede, brillantslebne diamanter, i alt 0,06 ctMål: B: 4 mmLanceringsår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 2.750,00

Georg Jensen Aria øreringe  Varenummer: 3537852Materialer: Sterlingsølv, sort onyxMål: 17 x 14 mmLanceringsår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 2.500,00

Georg Jensen Marcia øreringe   Varenummer: 3539345Materialer: SterlingsølvMål: L: 41 mm, B: 9 mmDesignår: 2015

0 Anmeldelse(r)
DKK 9.500,00

Georg Jensen Fusion øreringe  Varenummer: 3519827Materialer: 18 kt. guld, rødguld og hvidguld, brilliantslebne diamanter Pavé-fattede brillanter, total 0,10 ktMål: 7x7 mmDesignår: 2000

0 Anmeldelse(r)
DKK 3.500,00

Georg Jensen Love Knot armring Varenummer: 10003032 Materialer: Sterlingsølv Mål: S: 14.5 cmM: 15.5 cmL: 17 cm Designår: 1970

0 Anmeldelse(r)
DKK 1.200,00

Georg Jensen Moonlight Blossom halskæde  Varenummer: 3536261Materialer: Oxideret sterlingsølv, sort onyxMål: Vedhæng: 13 mm Kæde: 45 cm

Viser 1 - 60 af 612