Det står lysende klart for os, at de klassiske smykkedesign fra den store trendskaber Georg Jensen har en central plads i vores sortiment her hos SmykkeDillen. De rene linjer, det demokratiske og funktionelle design og den åbenlyse kvalitet, som alle smykker lige fra øreringe i guld og sølv til ringe og vedhæng udstråler, går rent ind hos vores ...

Det står lysende klart for os, at de klassiske smykkedesign fra den store trendskaber Georg Jensen har en central plads i vores sortiment her hos SmykkeDillen. De rene linjer, det demokratiske og funktionelle design og den åbenlyse kvalitet, som alle smykker lige fra øreringe i guld og sølv til ringe og vedhæng udstråler, går rent ind hos vores stilbevidste kunder.

Designlinjen Alliance er et klart eksempel på det kæmpemæssige talent, som alle designere hos Georg Jensen besidder. De geometriske mønstre er præget af en labyrintisk uendelighed, hvor alle cirkler bare fortsætter og drager blikket hos den, der får øje på dit smukke, nye smykke. Ligesom linjen Fusion har Alliance allerede taget verden med storm. Nogle mener, at disse design også leder tankerne hen på romerske armsmykker og endda keltisk inspiration med de cirkulære bevægelser, der smyger sig om armen, halsen eller fingrene på den kvinde, der bærer smykket. Tag en tur rundt i sortimentet og bliv draget af skønheden fra denne smukke kollektion.

Mere

Alliance 

Der er 1 produkt.
0 Anmeldelse(r)
DKK 1.750,00

Georg Jensen Alliance øreringe  Varenummer: 3537789Materialer: SterlingsølvMål: 38 mm

Viser 1 - 1 af 1 resultat