Neva er en smuk og meget enkel kollektion fra Georg Jensen, som byder på alt fra yndige, gyldne armbånd og lige den rigtige ring til en ualmindelig elegant halskæde, som du bare må eje til dit næste outfit. Neva som navn har både gælliske, latinske og indiske rødder og betyder hvid sne – det forstår man, når man ser de fine, hvide ferskvandsperl...

Neva er en smuk og meget enkel kollektion fra Georg Jensen, som byder på alt fra yndige, gyldne armbånd og lige den rigtige ring til en ualmindelig elegant halskæde, som du bare må eje til dit næste outfit. Neva som navn har både gælliske, latinske og indiske rødder og betyder hvid sne – det forstår man, når man ser de fine, hvide ferskvandsperler og lysende, klare brillantslebne diamanter, der anvendes i denne kollektion.

Ferskvandperler er et fascinerende resultat af samarbejdet mellem menneske og natur. Sandkorn anbringes i muslinger, som derefter nedsænket i havvand og lever der i 2-5 år. Her skaber muslingen de yndige perler, hvoraf ikke to er ens. De får forskellige farver og prægninger alt efter den enkelte musling, og disse unikke kvaliteter bringes frem i al sin pragt i smykkerne fra Neva.

Mere

Neva 

Der er ingen produkter i denne kategori.