Smykkedillen.dk

Smykkedillen sælger smykker samt ure, til et hvert behov og til alle målgrupper. Det er vort mål med webshoppen at levere kvalitets produkter med højsæde i vort service, til konkurrencedygtige priser.

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på info@smykkedillen.dk og vi vil svare tilbage hurtigst mulig.

Telefon:

30 62 88 57

Telefonens åbningstider:

Mandag-Fre: kl. 10 - 17

 

Virksomhedsoplysninger

  • BENDIXEN I/S
  • CVR nr. 17857878
  • Lille Torv 1 7700 Thisted
  • Etableringsår 1994

 

Kundeservicepunkt

smykkedillen.dker en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

 

Send en mail når en kunde fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Bestilling

På smykkedillen.dkkan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@smykkedillen.dk