PERSONDATAPOLITIK



Personlige oplysninger:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
De personlige oplysninger du indtaster, når du handler hos Smykkedillen.dk bruges udelukkende til at kunne gennemføre din ordre samt hvis du har accepteret at modtage diverse tilbud fra os - eksempelvis vores nyhedsmail. Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter de relevante bestemmelser indenfor lovgivningen om databeskyttelse. Som registreret hos Smykkedillen.dk (BENDIXEN I/S) har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Smykkedillen.dk via e-mail: info@smykkedillen.dk.

Kreditkortoplysninger formidles via Smykkedillen.dk til Nets på en sikker og krypteret SSL forbindelse.
Nets administrerer betalingen og Smykkedillen gemmer ikke kunders betalingsoplysninger.

Identifikationsoplysninger såsom navn, adresse mv. transmitteres til Smykkedillen.dk. Personoplysninger gemmes i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Dette gælder dog ikke PostNord og Nets der har brug for dataene for at håndtere ordren.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos BENDIXEN I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Smykkedillen behandler oplysninger, der kan bruges til at identificere kunder og subscribers. Oplysningerne omfatter almindelige oplysninger i form af identifikationsoplysninger, samt andre almindelige personoplysninger.


Formål
De personoplysninger Smykkedillen behandler, begrænser sig til det nødvendige for at kunne behandle din ordre.
Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvis du tydeligt har givet tilladelse til at modtage nyhedsbrev, bruger vi også dine oplyste data til dette formål men kun hvis du har givet dit samtykke til at modtage nyhedsbrev.
Ved afmeldelse af nyhedsbrev, stopper vi med at fremsende dem til dig.

Hvis du har valgt at oprette dig som medlem, gælder det samme som ovenstående.
Du kan til enhver tid logge ind på din konto og redigere i dine oplysninger.

Oplysningerne anvendes kun til det formål de blev indsamlet til.


Sikkerhed
Der er taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
De personlige oplysninger opbevares hos Smykkedillen (BENDIXEN I/S) i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Sletning af persondata
Du har fuld ret til dine data. Det betyder at du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig og du altid kan gøre indsigelse mod at oplysningerne anvendes og du kan tilbagekalde dit samtykke til at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du kan i den forbindelse kontakte os på e-mail: info@smykkedillen.dk.


Dataansvarlig
Smykkedillen.dk (BENDIXEN I/S) er dataansvarlig.
Smykkedillen
Lilletorv 1
7700 Thisted
Tlf. 30 62 88 57


Udgiver
Smykkedillen.dk ejes og publiceres af:

Bendixen I/S
Lilletorv 1
7700 Thisted
Tlf. 97 92 02 31
E-mail: bendixen@bendixen-thisted.dk



Cookies


En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Hos Smykkedillen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes uden dit samtykke.


Cookies bruges til:

• At skabe øget brugervenlighed

• At huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven

En cookie bliver højest gemt i et år på din computer og kan let fjernes ved brug af en funktion i dit styresystem.


Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på smykkedillen.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere smykkedillen.dk.



E-MARKEDSFØRING

Nyhedsbrev

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev på e-mail. Nyhedsbrevet indeholder information om Smykkedillen og vores produkter, nyheder, relevante tilbud mm. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt 'ja tak' hertil. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde dig via e-mail: info@smykkedillen.dk


Spørgsmål
Har du spørgsmål til behandlingen af persondataoplysninger er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail info@smykkedillen.dk eller tlf. 30 62 88 57.