VI MATCHER LAVESTE NETPRIS I DANMARK

Kontakt os:  30 62 88 57

Email: info@smykkedillen.dk

   


Professional Diver ure


Jaguar Professional Diver J860/D

-15%
Jaguar Professional Diver J860/D

Swiss Made ur i høj kvalitet designet til den stilsikre mand.Uret er fremstillet med stort fokus på ..

2.548,30 DKK 2.998,00 DKK Eks. moms: 2.038,64 DKK

Jaguar Professional Diver J860/B

-15%
Jaguar Professional Diver J860/B

Swiss Made herreur i lækkert design til den stilfulde mand.Uret er fremstillet i schweizisk kvalitet..

2.548,30 DKK 2.998,00 DKK Eks. moms: 2.038,64 DKK

Jaguar Professional Diver J860/C

-15%
Jaguar Professional Diver J860/C

Æstetisk ur fra Jaguar med blå urskive i klassisk design til en ekstravagant livsstil.Uret har stor ..

2.548,30 DKK 2.998,00 DKK Eks. moms: 2.038,64 DKK

Jaguar Professional Diver J863/B

-15%
Jaguar Professional Diver J863/B

Jaguar Professional Diver ur med kraftig stållænke.Herreuret er udstyret med safirglas og skruekrone..

3.143,30 DKK 3.698,00 DKK Eks. moms: 2.514,64 DKK

Jaguar Professional Diver J863/C

-15%
Jaguar Professional Diver J863/C

Swiss Made herreur i flot design til den eksklusive livsstil.Uret er fremstillet i schweizisk kvalit..

3.143,30 DKK 3.698,00 DKK Eks. moms: 2.514,64 DKK

Jaguar Professional Diver J863/D

-15%
Jaguar Professional Diver J863/D

Herreur fra Jaguar med schweizisk urværk, stållænke og safirglas.Uret er fremstillet med stort fokus..

3.143,30 DKK 3.698,00 DKK Eks. moms: 2.514,64 DKK

Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)

Jaguar Professional Diver

Jaguar Professional Diver er en populær og eftertragtet urserie, der byder på herreure med eksklusive designdetaljer, nøje udvalgte komponenter og moderne teknologi. Serien er naturligvis også repræsenteret hos Smykkedillen, hvor vi forhandler urene til favorable priser. Du kan danne dig et overblik over vores aktuelle udvalg her på siden. 

Professional Diver ur til den stilbevidste mand

Jaguars anerkendte serie – Professional Diver – er tilegnet den moderne og stilsikre mand, der stræber efter det bedste af det bedste. Med et ur fra denne serie er du ikke blot sikret et veldesignet ur med en masse imponerende detaljer. Urene kommer også med en lang række nyttige funktioner som f.eks. datovisning, vandtæthed  m.v. 

Modelnavnet – Professional Diver – (eller på dansk professionel dykker) refererer til urenes imponerende vandtæthed. Disse ure er med en vandtæthed på 20 ATM (svarende til 200 meter) yderst velegnet til dykning og vandsport. De kan dog lige så vel fungere som moderne hverdagsure. Du kan om ikke andet stole på, at de sagtens kan tåle vand. 

Foruden en beundringsværdig vandtæthed, er det uundgåeligt at nævne, at urene er udstyret med ridsefrit safirglas, stållænke, schweizisk urværk og skruekrone. 

Eksklusive ure i mellemprisklassen

Jaguar Professionel Diver urene giver dig kvalitet eksklusivitet og teknologi for alle pengene. Uret ligger i mellemprisklassen,  og du får meget får pengene. Jaguar ure er kendt for at byde på enestående detaljer, og disse ure er ingen undtagelse. Her er der i hvert fald rig mulighed for at få fingrene i drømmeuret, hvad enten du er mest til et stilrent design i sort og sølv, eller om du vil have et mere opsigtsvækkende ur med detaljer i guld. 

Fordelene ved urene fra Professional Diver serien er mange. Den måske største fordel er, at de eksklusive ure kan bæres af alle mænd uanset alder, stil og profession. Desuden kan du bære Jaguars ure til enhver anledning, uanset om programmet står på arbejde, familiefrokost, bryllup eller sport. Takket være urenes høje funktionalitet og alsidighed får du dækket alle dine behov med ét ur. 

Bestil dit nye ur i dag 

Smykkedillen.dk har fornøjelsen af at introducere dig for Jaguar Professional Diver serien, med alt hvad det indebærer af moderne og elegante herreure i høj kvalitet. Vi har samlet alle produkterne på samme side, så du i dit helt eget tempo kan scrolle ned på siden og finde dit næste ur. Læs mere om urenes funktioner, urværk og mål under det enkelte produkt.  

Har du spørgsmål til serien, eller vil du gerne blive opdateret omkring den aktuelle lagerstatus, kan du kontakte vores kundeservice. Du er også velkommen til at kigge nærmere på vores øvrige urserier fra Jaguar – oplev bl.a. Executive Diver og Lady Diver. Sidstnævnte er tilegnet stilbevidste kvinder.


Trustpilot