Story by Kranz & Ziegler

Story by Kranz og Ziegler er en kollektion under brandet, Kranz og Ziegler. Under Story findes der et univers af forskellige armbånd, ure og charms, hvilket gør det muligt at skabe sit helt eget look. Story by Kranz og Ziegler beskæftiger sig kun med det bedste læder og smykkerne gennemgår en lang proces, for at opnå de...

Story by Kranz & Ziegler

Story by Kranz og Ziegler er en kollektion under brandet, Kranz og Ziegler. Under Story findes der et univers af forskellige armbånd, ure og charms, hvilket gør det muligt at skabe sit helt eget look. Story by Kranz og Ziegler beskæftiger sig kun med det bedste læder og smykkerne gennemgår en lang proces, for at opnå den feminine stil og det bedst mulige udtryk. Smykkerne kan både bruges til en travl dag på arbejdet og til en aften i byen med veninderne. 

Mere

Story by Kranz & Ziegler 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

Armbånd

Story by Kranz & Ziegler er et super lækkert smykkebrand, der virkeligt forstår at udnytte udvalget af materialer i forskellige sammensætninger i deres design. Deres armbånd er næsten blevet ikoniske med deres forskellige remme og kæder, der kan sættes sammen på forskellig vis og danne udgangspunktet for et helt unikt smykke. Et armbånd fra Story by Kranz & Ziegler kan ændres og gøres endnu flottere med tiden i takt med, at du køber nye charms dertil. Nogle af de gamle charms bliver måske pillet af til fordel for de nye, eller også lader du dem sidde side om side for et super flot og mikset look. Sæt gerne forskellige ædelmetaller og ædelstene sammen og skab din helt egen smykkehistorie med Story by Kranz & Ziegler.

Charm sølv

Sølv er et meget elegant og tidløst materiale, der er flot både for sig selv eller i skæret fra guld og roseguld. I denne kategori er det de mange flotte charm sølv fra Story by Kranz & Ziegler, der er i fokus. Disse charms er alle lavet af de bedste sølvkvaliteter og passer perfekt til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten, når du shopper smykker og tilbehør dertil. Sølvcharms fra Story by Kranz & Ziegler kommer i mange forskellige udformninger og design. Nogle af dem er helt enkle og fungerer rigtigt flot sammen med andre charms, der har mere udtryk og karakter. Du vælger helt selv, hvor mange sølv charms og vedhæng, der skal være på lige netop dit Story by Kranz & Ziegler smykke. Du kan holde det enkelt med få sten, eller du kan dyrke den mere eklektiske stil med masser af sten, metaller og charms sammen.

Charm sort sølv

Hvis du godt kan lide det mere mørke og dystre design med referencer til det maskuline univers, er de forskellige charms herunder et oplagt valg for dig. Der er tale om charm sort sølv, der har nogle mere mørke undertoner end almindeligt sølv. Det betyder, at disse charms fremstår meget rå og maskuline i deres udtryk. De er super flotte at sætte sammen med andre charms i både almindeligt lyst sølv samt guld og rosaguld, hvor de står i smuk kontrast til de andre ædelmetaller. Men du kan selvfølgeligt også vælge at holde det helt råt og dystert udelukkende med charm sort sølv på dit smykke. Valget er dit, og der er rigtigt mange spændende valgmuligheder her hos SmykkeDillen.dk, hvor vi hele tiden udvider vores i forvejen imponerende store sortiment af smykker og charms fra blandt andre Story by Kranz & Ziegler.

Charm forgyldt sølv

Nogle kvinder foretrækker ganske enkelt guldsmykker. Hvis du gerne vil pryde dit Story by Kranz & Ziegler smykke med charms i guld, bør du tage et nærmere kig på de smukke charm forgyldt sølv herunder. Der er tale om et super flot udvalg af forskellige former for forgyldte charms i flere design. Vælg mellem de helt enkle eller de mere pyntede med ædelstene og sæt dem sammen på kryds og tværs på enten en kæde eller læderrem for på den måde at skabe et helt unikt smykke, der bare er lige dig. Story by Kranz & Ziegler åbner op for, at du løbende kan skrive videre på smykkehistorien og ønske dig nye charms til dit smykke eller armbåndsur, så det hele tiden ændrer sig og skifter udseende. Story by Kranz & Ziegler er lig med smykker og charms i de bedste kvaliteter. Det gælder også for de forgyldte sølvcharms nedenfor.

Charm rosaforgyldt sølv

På denne side kan du se nærmere på de mange fine charm rosaforgyldt sølv, som vi forhandler her hos SmykkeDillen.dk. Rosaguld er det måske mest feminine og delikate ædelmetal, der med de rødlige undertoner fremstår smukt og elegant. Hvis du inkorporerer charms i rosaforgyldt sølv i dit Story by Kranz & Ziegler smykke, åbner det op for helt nye muligheder for at skabe et unikt udtryk. En stor trend er at mikse og matche forskellige ædelmetaller, og det er der virkeligt mulighed for at gøre, når du som her hos os har charms i både sølv, guld og rosaguld at vælge mellem. Story by Kranz & Ziegler er rigtigt dygtige til at arbejde med de rosaforgyldte charms i deres kollektion, så du altid vil kunne finde de fineste vedhæng i det ædle materiale, som falder helt i din smag.

Rør

De smukke rør fra Story by Kranz & Ziegler her på siden kan bruges som bindeled mellem forskellige typer vedhæng og charms, men fungerer også som dekorative elementer på dit armbåndsur eller smykke i sig selv. Der er nogle rigtigt smukke varianter i både guld, sølv og rosaguld at vælge mellem herunder. Nogle af dem er blevet prydet med de flotteste og mest klare ædelstene, der giver designet en meget elegant og eksklusiv karakter. Story by Kranz & Ziegler er en unik mulighed for at skabe personlige smykker med forskellige udtryk med dele af de mest luksuriøse kvalitetsmaterialer. Du vil aldrig fortryde et smykke fra Story by Kranz & Ziegler, for det kan hele tiden ændres og justeres, så det passer perfekt til dig og din stilhistorie. Se de mange smukke rør til Story by Kranz & Ziegler smykkerne herunder.

Ure

Personlighed og foranderlighed er nogle af nøgleordene hos et brand som Story by Kranz & Ziegler. Deres smykker skal du selv sammensætte fra bunden af, så du får et helt unikt udtryk, der er dit eget. De smukke armbånd kan nemt omdannes til elegante armbåndsure, idet du ligesom charms og vedhæng også kan påsætte kæden eller remmen en flot urskive. De forskellige ure fra Story by Kranz & Ziegler, der er at vælge mellem i kollektionen netop nu, finder du herunder hos SmykkeDillen.dk. Der er tale om de smukkeste urskiver i forskellige ædelmetaller og forgyldte varianter både med og uden ædelstene. Nogle af varianterne er små og delikate, imens andre er større og mere maskuline i deres design. En rå urskive står bare super smukt til feminine og elegante charms og vedhæng og åbner op for helt nye designmuligheder inden for Story by Kranz & Ziegler universet.