VI MATCHER LAVESTE NETPRIS I DANMARK • Fri fragt ved køb over 500 kr.

Mærker

Kendte mærker hos Smykkedillen

Vi mener, at veludførte og smukke designs forsøder livet hos den bærende. Derfor har vi naturligvis huset flere af de mest anerkendte brands verden over - lige her hos os. Vi ønsker at forkæle vores kunder med produkter af høj kvalitet, der holder sig æstetiske i mange år. Her hos Smykkedillen finder du et hav af kendte mærker, hvor ambitiøse designere står bag uovertrufne, uforlignelige og ekstravagante værker! Vi har på ét sted samlet en række anerkendte brands, der alle skaber helt unikke mesterværker med fokus på høj kvalitet. 

Vi tilbyder et stort udvalg af alt fra moderne, skandinavisk designarv til det smukke, klassiske udtryk. Find både udsøgte designs til dig selv, til gaver og til dit hjem her.  


Designerbrands med ure 

Tag et kig på de ikoniske Arne Jacobsen ure både som armbånds- og vægur. Fællesnævneren for Arne Jacobsens ure er det universelle, klassiske design, som aldrig går af mode. Eller vend blikket mod Marc Jacobs ure, der har stormet modeverdenen med sine stilrene kvalitetsure. Og faktisk mener mange modeeksperter, at Marc Jacobs’ stil og design lever op til de højeste standarder. Endvidere finder du naturligvis også Michael Kors ure til både damer og herrer. Ure der emmer af høj kvalitet og enkelhed til den moderigtige og stilsikre kvinde eller mand. 


Hos os finder du flere forskellige mærker, der tilbyder ure. Se også hvad Tommy Hilfiger, Jeweltime, Kronaby, Jaguar, Skagen og mange flere kan tilbyde af velgennemførte designs til dit håndled. Vi har gjort det ganske enkelt og let at finde dit nye tidløse ur her - nu kan du kigge på klokken med stil! 


Designerbrands med smykker

Hos Smykkedillen forhandler vi smykker fra store og anerkendte designerbrands som for eksempel Georg Jensen, Heiring og Izabel Camille, som hver har sine egne kvaliteter, unikke stil og designs. Eksempelvis er Georg Jensen kendt for sit klassiske og tidløse design, som tiltaler både ældre og yngre generationer af kvinder. Heiring skaber smukke, håndlavede og naturinspirerede smykker i høj kvalitet, og Izabel Camille er mest kendt for sit feminine smykkedesign med fine, farverige krystaller og perler i delikate kæder.


Georg Jensen - en sand darling

Georg Jensen er et eftertragtet mærke - og det forstår vi hos Smykkedillen godt. Vi har samlet flere serier fra Georg Jensen. Georg Jensen har altid været kendt for sine opmærksomhedsvækkende sølv produkter, men har de seneste år fået enorm succes med sine elegante smykker i 18 kt. guld. Smykker med professionelle designere bag, der opretholder den profession, Georg Jensen gennem årene har opnået. Fælles for alle Georg Jensen serierne er det tidløse og elegante design. Alle serierne byder både på ringe, halskæder, øreringe og armbånd. Med et smykke fra Georg Jensen køber du meget mere end blot et smykke. Du køber en historie, der spænder over en 100-årig periode samt et smykke, som vil være din tro følgesvend gennem resten af livet. 


Heiring - dansk design

I vores sortiment finder du Heiring smykker. De er både håndlavet, designet og produceret i Danmark. Den familieejede smykkevirksomhed, Heiring, producerer tidløse smykker, der både kan stå alene og kombineres med andre smykker. Smykkerne fra Heiring er alle produceret af enten guld eller sølv. Sølv-smykkerne er enten af rhodineret, oxyderet eller forgyldt sølv. “Et godt smykkedesign kræver et godt håndværk” er et af pejlemærkerne for Heirings smykker. Hos Smykkedillen har vi et stort udvalg af forskellige smykkekollektioner fra Heiring, hvis højeststående mål er at lade smykkerne tale for sig selv.  


Uanset om du er til det tidløse og klassiske design, naturinspirerede smykker i råt design eller feminine og delikate kæder, finder du det her på siden. Du kan samle og sammensætte hele sæt eller kombinere smykker fra forskellige brands for at skabe dit eget look.


Trustpilot