VI MATCHER LAVESTE NETPRIS I DANMARK • Fri fragt ved køb over 500 kr.

Marc Jacobs ure


Marc Jacobs MJ3531

1 TILBAGE
Marc Jacobs MJ3531

Marc Jacobs dameur med rustfri stållænke og 39 mm hvid urskive.Urkassen er udført i rustfrit stål me..

2.395,00 DKK Eks. moms: 1.916,00 DKK

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?

Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

Marc Jacobs - stilrene kvalitetsure 

Hos Smykkedillen prioriterer vi kvalitet. Vi er stolte af at forhandle brands hvor kvalitet og design går hånd i hånd. Vi bestræber os altid på at forhandle brands som kan dække alle vores kunders individuelle behov. Derfor forhandler vi også Marc Jacobs. Marc Jacobs er et mærke til dig som værdsætter et stilrent design.

Det populære mærke Marc Jacobs har taget modeverdenen med storm. Brandet er grundlagt af Marc Jacobs ham selv, og har eksisteret siden 1993, hvor brandet særligt er kendt for dets dameure. Mange modeeksperter mener at Marc Jacobs’ stil og design lever op til de højeste standarder. Hos Smykkedillen er vi helt enige. Urene kan fås i designs som lever op til det klassiske og meget finpudsede look, men de findes også i et meget feminint udtryk. Det feminine kommer især til udtryk ved måden der bliver leget med blanke flader og rosaguld farver. 

Marc Jacobs ure som accessory

Der er ingen tvivl om, at ure og smykker gør en forskel for dit udtryk. Du kan bruge et flot ur til at pifte ethvert outfit op. Med ure kommer der også en vis prestige, netop fordi ure er enormt tidsløse. Det er et smykke med funktion. Her har Marc Jacobs formået at gøre noget praktisk til noget smukt og iøjnefaldende.

Selvom at urene er af fremragende kvalitet og smukt design er prisen ganske overkommelig. Vi mener at det ikke altid er det dyreste der er det bedste, og det er Marc Jacobs design et godt eksempel på. Luksus afspejles ikke kun i penge, men det produktet får dig til at føle. Urene er blanke og glitrer, de er ikke altid i traditionelt guld og sølv. Vi forhandler dem med læderrem, guld og sølv og rosaguld. Hvert materiale fortæller sin egen historie.

Det bedste ved Marc Jacobs ure er at de passer til de fleste stile. Du kan fx. kombinere det klassiske ur med festligt tøj for at skabe harmoni mellem det stilrene og farverige. Urenes funktion er den typiske, som viser tiden. Det er sagt i det usagte at et flot design ikke behøves mange funktioner. Oftest skal man lade produktet tale for sig selv, og det får du helt sikkert med et ur fra Marc Jacobs. Uanset om du er mest til kjoler eller jeans er der ingen tvivl om at et ur giver dit outfit et mere personligt udtryk. 

Smykket der aldrig går af mode - hvad skal du vælge?

Det kan være svært at finde det perfekte ur. Vi anbefaler at du tænker over hvad du gerne vil signalere. Skal det passe til dit festtøj, hverdagstøj eller begge dele? Det ene behøves ikke at udelukke hinanden, og her er Marc Jacobs et godt bud. Du får det feminine, klassiske og stilrene i ét ur. Det sidste spørgsmål er blot, om du er mest til guld, sølv eller rosaguld. Lad uret fortælle en historie for dig, og brug det som en fast del af din smykkekollektion. Vi er stolte af at kunne levere dit næste kvalitetsur.


Trustpilot