VI MATCHER LAVESTE NETPRIS I DANMARK • Fri fragt ved køb over 500 kr.

Triwa ure


Triwa Klinga

-20%
Triwa Klinga

Klinga ur fra svenske Triwa udført i rustfrit stål med meshlænke og guldtonet urskive...

1.116,00 DKK 1.395,00 DKK Eks. moms: 892,80 DKK

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?

Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

Triwa ure til herrer

Bag Triwa ure står fire mænd, og det var derfor nærliggende for dem at starte med at designe til mænd. Derfor er Triwa i dag også mest kendt for deres maskuline herreure. Gang på gang formår Triwa at designe et klassisk ur, samtidig med at det skiller sig ud fra resten af urverdenen. De er kreative i både design og farvekombinationer, og netop derfor er de anderledes. Triwa-drengenes ønske og mål har fra start været at ændre og modernisere urindustrien, som de synes var bygget for meget op om status og tradition.

Triwa ure til damer

Triwa ure laver nu også lækre armbåndsure til kvinder. Det er tydeligt, at der er lagt vægt på det enkle samt innovation og moderne design, der kan bruges til enhver anledning, hverdag som fest. Hvis du ønsker at give dit look et mere råt udtryk, kan du bruge et armbåndsur fra herreserien.

Et armbåndsur kan meget mere end blot at vise, hvad klokken er. Det er også en accessory, der hver dag er en stor del af din stil og som supplerer dit personlige udtryk.

Triwa - hvem er Triwa?

Triwa er et svensk urmærke med hovedsæde i Stockholm, hvor design og produktudvikling af Triwa urene sker i deres kreative studie. Triwa er en forkortelse af Transforming the Industry Of Watches, og det kan i sandhed siges, at de har gjort som sagt. De fire svenske venner, der står bag Triwa ure, har siden 2007 stormet frem i Danmark. De gik ind til markedet med troen på, at de kunne skubbe urindustrien i en anden retning ved at lægge vægt på moderne stil kombineret med klassiske silhuetter og skandinavisk enkelthed. Triwa-drengene kiggede efter inspiration uden for branchen, og på den måde lykkedes det at finde nye måder at designe, distribuere og markedsføre brandet på.

Det svenske urbrand har også vundet indpas mange andre steder i Europa og sælger deres produkter på mere end 25 markeder i flere hundrede butikker. Selvom vennerne bag Triwa ure har gjort forretning i en årrække, står de stadig sammen. Deres designfilosofi er enkel: de designer kun modeller, som de selv vil gå med. Der er fokus på høj kvalitet og nordisk design. Standarderne er høje, og de går på ingen måde på kompromis. Det sikrer dig, at kvaliteten er i top.

I dag er Triwa vokset fra at være fire venner til at være 30 venner. Sammen har de udvidet produktporteføljen til at omfatte solbriller og øvrige smykker, som de sælger verden over. Triwa har efterhånden været på markedet i en del år, men mottoet er stadig det samme som fra dag et: kun at fremstille produkter, de selv vil gå med. 

Køb Triwa ure hos os

Hos Smykkedillen forhandler vi Triwa ure til både mænd og kvinder. Du kan nemt finde dit nye ur her på siden, hvor de forskellige kombinationsmuligheder af materiale og farver er uendelige. Det er netop, hvad Triwa lægger vægt på, når urene designes: smarte detaljer og til priser, der er til at betale.


Trustpilot