VI MATCHER LAVESTE NETPRIS I DANMARK

Kontakt os:  30 62 88 57

Email: info@smykkedillen.dk

   


Festina Swarovski


Festina Swarovski F20337/1

-15%
Festina Swarovski F20337/1

Festina Swarovski dameur i fuld gulddouble.Uret er med meshlænke, quartz urværk og hærdet mineralgla..

1.273,30 DKK 1.498,00 DKK Eks. moms: 1.018,64 DKK

Festina Swarovski F20332/1

-15%
Festina Swarovski F20332/1

Festina Swarovski ur med hærdet mineralglas og Swarovski krystaller på urskiven.Dameuret er skabt i ..

1.273,30 DKK 1.498,00 DKK Eks. moms: 1.018,64 DKK

Festina Swarovski F20337/2

-15%
Festina Swarovski F20337/2

Festina Swarovski ur i fuld gulddouble med Swarovski krystaller.Uret er udstyret med meshlænke og ur..

1.273,30 DKK 1.498,00 DKK Eks. moms: 1.018,64 DKK

Festina Swarovski F20336/3

-15%
Festina Swarovski F20336/3

Festina Swarovski dameur i rustfrit stål med sort urskive og krystaller.Uret er designet med meshlæn..

1.103,30 DKK 1.298,00 DKK Eks. moms: 882,64 DKK

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

Swarovski ure til enhver lejlighed

Swarovski ure er smukke og feminine ure, som kan bruges af alle kvinder, der ønsker at gøre lidt ekstra ud af sig selv - både til hverdag og til fest. Swarovski ure er især kendt for deres små krystaller i forskellige farver og nuancer, som pryder urskiverne. 

Gør hver dag til en fest med et Swarovski ur

Med et Swarovski ur vil du altid være godt klædt på til alle lejligheder, da uret også fungerer som smykke med sine smukke og feminine detaljer. Du får derfor 2 i 1, når du vælger et Swarovski ur, fordi du både får funktionalitet og et smykke i ét og samme ur. Det er derfor nemt at fremstå feminin og elegant, når du bærer et Swarovski ur, uanset hvor iøjnefaldende eller nedtonet dit tøj er.

Tidsløst design, der aldrig går af mode

Swarovski ure byder på tidsløse designs, som du kan bruge i mange år frem. Gennem mere end et århundrede har Swarovski produceret de specielle krystalbeklædte smykker, som formentlig aldrig vil gå af mode. Det samme gør sig således også gældende for Swarovski urene. Krystallerne er så fine og elegante, at de minder om diamanter, men er produceret til en fornuftig pris, som således også gør, at der kan komme mange flere glimtende krystaller på hvert ur eller smykke, end der kunne, hvis det var ægte diamanter. Og på afstand kan det være svært at se forskellen. Derudover muliggør det også, at krystallerne kan laves i flere forskellige farve, eksempelvis:

   - Hvid

   - Sort

   - Guld

De velkendte Swarovski krystaller

Swarovski har mange år på bagen, når det gælder produktionen af eksklusive krystaller. Du kender sikkert Swarovski bedst for deres smykker, som alle er prydet med de smukke krystaller. Men Swarovski har også en lang historie og stor erfaring med at producere krystaller til eksempelvis lysekroner, glaskunst - og selvfølgelig Swarovski ure, som du finder et udvalg af her på siden.

Lev livet som en jetsetter med et Swarovski ur

Swarovski er et populært mærke blandt kvinder i alle aldre, og mange kendisser sværger også til netop dette mærke, når de skal iklæde sig smykker og ure til diverse gallapremierer på den røde løber eller blot som accessory til hverdag. Det er derfor også anset som et eksklusivt mærke, som er yderst populært blandt jetsettere over hele verden. Især ikoniske stjerner som Marilyn Monroe og Audrey Hepburn er kendte for at have båret Swarovski smykker, men nyere stjerner, modeller og skuespiller har sidenhen fulgt trop - og nu har du altså mulighed for at følge trenden med dit helt eget Swarovski ur! 

Klik på de enkelte Swarovski ure og vælg det, der passer allerbedst til dig.


Trustpilot