VI MATCHER LAVESTE NETPRIS I DANMARK • Fri fragt ved køb over 500 kr.

Georg Jensen - Elegant dansk design

Georg Jensen - Elegant dansk design

Georg Jensen blev grundlagt i 1904 af manden med samme navn, som var dansk sølvsmed og designer. Lige siden har Georg Jensens smykker været kendt for den unikke håndværksmæssige kvalitet samt tidløse og æstetiske design. Brandet er i dag et af de førende huse i Skandinavien inden for smykkedesign. Georg Jensen producerer både smykker, dameure, herreure og diverse produkter til hjemmet. Smykkerne fra Georg Jensen er kendt i hele verden, hvor især den populære Daisy serie – også kendt som marguerit smykkerne og den eksklusive Fusion serie har haft stor gennemslagskraft. Den enkle samt elegante stil er populær hos unge såvel som ældre. Filosofien bag smykkerne er, at de både kan være rå og feminine, men fælles for dem alle er elegance, skønhed og funktionalitet. Med et smykke fra Georg Jensen køber du meget mere end et smykke. Du køber en historie, som spænder over en 100 årig periode samt et smykke, som vil være din tro følgesvend gennem resten af livet.

Både guld og sølv smykker

Georg Jensen har altid været kendt for deres lækre sølv produkter, men har de seneste år fået stor succes med deres elegante smykker i 18 kt. guld. Serier som Fusion har fået stor ros, og er blevet en populær guld serie i hele verden. Serien Daisy fra Georg Jensen bæres af blandt andet Dronningen, og margueritsmykkerne sættes derfor ofte i forbindelse med det danske kongehus. Daisy serien har eksisteret i årtier, og er i dag blevet et af Georg Jensens varemærker. Smykkerne i kollektionen blev for alvor kendte i 1940, da Georg Jensen forærede en speciel og unik gave til Dronning Ingrid, efter fødslen af den nyfødte prinsesse Margrethe. Daisy serien er inspireret af margueritten, som siden 1987 har været Danmarks nationalblomst. I dag er kollektionen populær at give i gave til studenter, konfirmander og barnedåb.

De tidløse klassikere

Her hos SmykkeDillen finder du blandt andre også serierne, Moonlight Grapes, Fusion, Infinity og Savannah. Moonlight Grapes kollektionen er kendetegnet ved en drueklase, og at smykkerne er underspillede og sofistikerede. Du kan finde lige netop det smykke, som passer til dig, om det er ringen med den store klase eller ringen med den mere enkle drue. Denne kollektion tilbydes i 18 kt. rosa guld og sterlingsølv, hvor nogle er smykkerne er oxideret eller med diamanter. Denne kollektion er desuden den eneste, hvor brocher tilbydes. I Fusion kollektionen har du mulighed for at blande de forskellige elementer. Der er mange kombinationsmuligheder af ringe, øreringe og vedhæng. Fusion tilbydes i 18. kt guld, rosa guld og hvidguld, samt med diamanter, safirer, rubiner og smaragder. Med denne kollektion har du muligheden for at skabe dit helt eget udtryk. Infinity kollektionen er i 925 sterling sølv, og er inspireret af 8-tallet samt det matematiske tegn for uendelighed. Desuden er denne kollektion den eneste, hvor manchetknapper tilbydes.

Fælles for alle Georg Jensen serierne er det tidløse og elegante design. Alle serierne byder både på ringe, halskæder, øreringe og armbånd. Gå på opdagelse i det store udvalg af Georg Jensen smykker her på siden, og find det smukke, som passer til dig.


Din indkøbskurv er tom


Trustpilot